Колкото по-късно започнат мирните преговори между Русия и Украйна, толкова по-зле

...
Колкото по-късно започнат мирните преговори между Русия и Украйна, толкова по-зле
Коментари Харесай

Колкото по-късно започнат преговорите с Русия, толкова по-зле ще бъде за Украйна

Колкото по-късно стартират мирните преговори между Русия и Украйна, толкоз по-зле ще бъде за Киев, тъй като през последните седмици и месеци триумфът на Руската федерация на бойното поле „ стана явен за всички “. 

Това сподели унгарският външен министър Петер Сиярто по радио Kossuth, цитирано от съветското издание РИА Новости.

" Вече няколко месеца слушам на срещи на външни министри, че украинците се пробват да завоюват позиция на бойното поле, от която биха могли по-изгодно да стартират договаряния. През последните седмици и няколко месеца на всички стана ясно, че този сюжет не е съществувал и в случай че е съществувал, значи се е провалил. Времето несъмнено е на страната на Русия, руснаците са сполучливи на бойното поле. Колкото по-късно е прекратяването на огъня и стартират договарянията, толкоз по-зле ще бъде за Украйна ", сподели Сиярто.

Изданието отбелязва, че по радиото ръководителят на унгарското външно министерство е подчертал, че „ НАТО е защитителен съюз, а не атакуващ “ и „ няма за задача да атакува никого “.

" Затова откровено се надявам, че измежду страните от НАТО всички ще могат да се държат отговорно през идващия интервал. Изявленията, които западноевропейските политици вършат едно след друго, са извънредно безотговорни, тъй като в такава напрегната обстановка, освен дейности, само че и думите са рискови “, акцентира той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР